dissabte, 15 d’octubre del 2011

Segrest a Kenia: actitud miserable i indecent

  Dues noies cooperants de Metges Sense Fronteres han estat segrestades a Kenia.
   Els grups polítics amb representació al Parlament, signen una declaració de suport.
  Tots menys el diputat de SI, Alfons López Tena. Diu que no signa, llegeixo al diari, perqué es "estrangera" - nascuda a Madrid, resident a Barcelona.
  El senyor López Tena, que per més inri és president de la comissió  de Cooperació i Solidaritat argumenta (sic) que [els diputats?] "només es mobilitzen en els casos espanyols". És a dir, sa senyoria López Tena per tal de justificar la seva actuació, es posa a la mateixa altura (la del bètum) d'aquells a qui acusa de fer discriminacions en la direcció contraria de la que ell mateix acaba de pràcticar. És a dir, foren igual de miserables i indecents. 
  Amb personatges com aquest, es pensen que s'ennobleix la causa que diuen defensar? Amb genteta com aquesta es que algun dia es tindrà de negociar res a Madrid, ja no diguem la independència? I amb quina cara ens els mire'm i els votem?. 
  D'algú que actua com ho fa aquest senyor un no se'n pot fiar ni com a polític i, encara menys, com a persona. I si d'aquí a unes hores surt i es disculpa, tampoc me'l creure. No em resultarà creïble. Perque s'ho haurà pensat i repensat massa. Hi han situacions que no necessiten ser pensades per a donar-hi la resposta exigible. 
  Ah, i tan se me'n dona que la noia - Blanca Thiebaut – sigui madrilenya de neixament o que faci tres anys que viu a Barcelona, al barri del Born. M'interessa el ser humà que hi ha darrera el drama. Això que pesa tan poc en la consideració del senyor López Tena davant la ideologia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada