divendres, 23 de desembre del 2011

Declaracions ministerials (sic)

Diuen que l'objectiu prioritari és millorar l'economia i crear llocs de treball. O alguna cosa de semblant.
Escoltin, d'acord. Cap problema. L'enunciat de l'assumpte ja me'l sé. Però de banda les obvietats, la pregunta és: COM HO FARAN?.
I aquí es on m'entren tots els dubtes del mòn. Per qué, veiem-ho, ¿no va ser el ministre Montoro un dels responsables de la creació de la "bombolla immobiliaria" a les anteriors legislatures del PP i la col·laboració posterior i entusiasta del PSOE? ¿I el ministre de Guindos quin paper ha jugat o va jugar amb l'ensarronada de la CAM, al marge - o no? – de les responsabilitats que tenia a Lehmann Brothers?. ¿I quin es el defícit que atresora la capital del Regne?
Vaja, jo només pregunto. M'ho aclarin, si's plau. 
Pel que es veu ara resulta que tots els ministres del nou govern central són d'allò més competents només perqué els respectius curriculums ho diguin i perqué en Duran i Lleida, a corra-cuita per fer-se perdonar no-sé-sap-ben-bé-què, els titlli d'excel·lents: només falta que es poses a cantar allò de "es un muchacho excelente, es un muchacho exceleenteeee y siempre lo seera y sieempree lo seera". 
Sempre he estat cregut que la política era tota una altra cosa ben diferent i, tan la competència com l'excel·lència, la tindran de demostrar. Aquí no estem a l'exercit on el valor es dóna per suposat - i encara gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada