divendres, 13 de gener del 2012

La talla

  A la inanitat ideològica o millor fora dir la manca d'idees de la que fan gala els dos aspirants a succeir Zapatero al capdavant del PSOE, i les informacions que ens explicaven la talla (el pes i el preu) de l'escultura inspirada (sic) en la figura de Carlos Fabra que presideix un aeroport d'on no s'enlaira ni aterra cap avió (construït a major glòria de l'esmentat personatge que el va promoure), ara ens arriben les declaracions de l'alcaldessa de València, Rita Barberá. 
 Tan il·lustre pròcer ens fa saber als pobres mortals que "una bossa de Vuitton és un regal normal". Em pregunto per a qui es deu pensar la senyora alcaldessa que és normal comprar una bossa de Vuitton. A menys que sigui una d'aquests d'imitació que requisa la policia procedents de la venda ambulant, és clar. 
  I sobre la/es conversa/es que s'ha/n escoltat al judici pel cas Gürtel entre el Bigotes i el número 2 d'Orange Market, referits justament als regals a la senyora en qüestió, aquesta ens ha fet saber "que són coses del passat".
  Mentre es passava la gravació de la conversa, hem tingut ocasió d'observar les cares que posaven els que seien al banc dels acusats i la d'alguns altres que estaven entre el públic. 
  Tot plegat ens dona la justa mesura de la talla (i no precissament la dels trajos) que gasten tots ells - quins personatges no serien d'alguna de les novel·les exemplars de Cervantes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada