diumenge, 29 de gener del 2012

Las Vegas a Catalunya?

 El cosmopolitisme celtiberic queda reduit a una gran centre d'oci estil Las Vegas pel que diuen que ara competeixen Catalunya -sembla que el conseller d'economia Mas Colell ha viatjat als EUA per negociar-ho - i la Comunitat de Madrid amb la presidenta Sra.Esperanza Aguirre de punta de llança. 
 Per mi ja se'l poden ben quedar. No és pas el model de progrés i creixement que vull pel meu país. Ni el fonamentat en el totxo ni en un turisme que ha servit per enriquir uns quants i a destrossat el litoral amb la perdua irreparable de territori i patrimoni públic que suposa - si de cas m'interessa, el turisme, i encarasegons quin, es només com una font de recursos extra per invertir en nous models de producció i desenvolupament i per millorar el sistema educatiu i no ser-ne dependents.
 De la cultura i la democracia nordamericanes hi ha coses molt millors i més examplars per importar que no pas el "living" Las Vegas. Anar a còpiar Las Vegas és un recurs de pobres d'esperit i provincians - tan aquí com a la capital del Reino. Es una política de padaços. Sense cap projecte al darrera. O sí: la de cretinitzar i fomentar l'infantilisme encara més al sí de la societat. Això quan no importar altres mals pitjors fàcils d'imaginar.
 Amb Parc Aventura ja varem quedar ben servits...Gràcies - al País Valencià també en poden explicar un niu, amb aquests invents: Terra Mitica, recorden?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada