dilluns, 29 de juliol del 2013

Aniversari del Far de S'Arenella

   Dissabte, 27. Jornada completa al Port de la Selva amb motiu de celebrar-se el centenari de l'encesa del Far de S'Aranella sota la direcció i l'empenta del mestre de cerimonies, l'historiador i arxiver de Tossa de Mar, fill d'una llarga nissaga de faroners, David Moré.
   Pel mati, magnifica navegació fins el Cap de Creus per la Mar d'Amunt sota el guiatge d'un coneixedor d'aquesta mar com és Arnald Plujà. Arribant al Cap de Creus, i despres de passar pel freu de sa Claveguera deixant a l 'esquerra  l'illa de s'Encalladora   hem passat per davant la Cova de l'Infern i tot seguit endinsar-nos a la cala Fredosa on encara es conserva el moll per on es pujaven els materials per construir el far del Cap de Creus. Dia de fars com es pot veure.
(Fotos: Marc Soler)
  Per la tarda, a l'esplanada del far, acte institucional i III Trobada de Faroners, familiars i Amics dels Fars;  i presentació del darrer número de la revista "Alberes" dedicat al "Joc i les joguines". Per tancar l'emotiu acte, petit concert de música tradicional catalana interpretada i adaptada per a instruments de música clàssica a càrrec d'un quartet els  membres del qual pertanyen  a l'Escola de Música La Flauta Màgica de Figueres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada